fredag 10. september 2010

Oppdatering på Kantineoppgaven!

Nå er det ikke mye jobb igjen på selve innredningen, nå er det plassert inn planter og et "møbel". Møbelet er selvlagd, og er modellert i AutoCAD. Det som gjennstår nå er å plassere inn et kunnstverk som skal henge på veggen, og trikse og mikse litt med uttrykk i innredningen.

Her er plantene kommet på plass, og man ser at det grønne frisker veldig opp i rommet. Sittemøbelet er plassert inn, og det er tydelig at det ikke er så alt for mye igjen å gjøre med rommet. Det skal nok gjøres en mørkere blåfarge på sittemøbelet, men det kommer nok etter hvert.
Møbelet kaller jeg bare for "Blob" fordi det egentlig bare er en "blob" som er formet til å kunne sitte på. Fargen er blå for å skape blikkfang og kjøle ned fagene i rommet. I tillegg er overflaten blank, usymmetrisk og har et mykt uttrykk som gjør at det igjen skiller seg veldig ut fra resten av møbelementet.
Her er Møbelet igjen, sett fra flere vinkler, for å vise formen på møbelet bedre.

Det var allt for nå.
~Kaas~

2 kommentarer:

Unknown sa...

Kantine konsept ser veldig bra ut, denne still skulle også veldig bra fungere i en restaurant eller hotell, også ser jeg Mac Donalds reklame her (stor M). Mvh Tjibbe

Nikolai sa...

Hehe, god ide, skal huske på den ;)

Legg inn en kommentar